-15%

Acer Nedungo 250-300 cm

Trimiteti comanda online folosind formularul de comanda de mai jos sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00

156 lei 133 lei

Availability: In Stock
- +
Categoria:

Sunati acum la 0733.626.757

Acer Nedungo este o specie de copac foios ce atinge inaltimi de pana la 8 metri. Se gaseste atat in Europa cat si in Asia si in partea de est a Americii de Nord.

Acer Negundo este adesea folosit ornamental in aliniamente stradale, parcuri si gradini.

Acer Nedungo

Arțarul american (Acer Nedungo ) sau arțarul-de-cenușă este un arbore de dimensiuni mari, cu creștere rapidă, originar din centrul și estul Statelor Unite. Are frunzele compuse (neobișnuit pentru arțari), alcătuite din trei, cinci sau șapte foliole cu zimți neregulați. Produce un fruct uscat cu aripioare (samara) care conține sămânța. Aparține familiei Aceraceae.

Coloniștii zonelor de prerie din Statele Unite ale Americii îl preferau datorită rezistenței sale la secetă. Din arțarul-american se poate obține sirop de arțar și zahăr de arțar. Lemnul se folosește în fabricarea mobilei, a celulozei și a cărbunelui.

Trimiteti comanda online folosind formularul de mai jos sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
    Un reprezentant JTJMag va raspunde solicitarii dvs si va oferi cele mai bune solutii de livrare si plata specifice acestui tip de produs.

    Va multumim !

    Back to top