-15%

Anti Tobacco

Trimiteti comanda online folosind formularul de comanda de mai jos sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00

46 lei 39 lei

Availability: In Stock
- +

Brisa a luat naștere din dorința sinceră de mai bine. Cu această filosofie în minte, am creat un competitor puternic și relevant pe piața de odorizante auto și pentru casă. Odorizantele Brisa sunt produse în Romania și sunt de o calitate superioară, păstrând în același timp un preț accesibil. Am numit acest concept – Premium pentru fiecare. Am investit în dezvoltarea produselor atât capital, cât și mult timp și suflet pentru a realiza un produs românesc 100% care să satisfacă și pe cei mai pretențioși, încercand să reaprindem, un strop, și mândria românească. Pentru început, am decis sa introducem pe piața locală 7 arome pentru mașina și 5 pentru casă, urmând să lansăm noi esențe în viitorul apropiat. De asemenea, am gândit mai multe forme de prezentare pentru a oferi o flexibilitate cât mai mare cumpărătorilor și preferințelor acestora.

Trimiteti comanda online folosind formularul de mai jos sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
Un reprezentant JTJMag va raspunde solicitarii dvs si va oferi cele mai bune solutii de livrare si plata specifice acestui tip de produs.

Va multumim !

Back to top