[rev_slider_vc alias=”main-slider”]
WOODMART COLLECTIONS

FEATURED CATEGORIES

WoodMart is a powerful eCommerce theme for WordPress.

Acte Auto (8)

Actualizare Acte Auto (1)

Aerisitoare Gaz (1)

Amenajare Casa (5)

Amenajare Curte (27)

WOODEN ACCESSORIES

FEATURED PRODUCTS

Visit our shop to see amazing creations from our designers.
BEST SELLERS
  • BEST SELLERS
  • FEATURED
  • SALES

Asfalt Rece (1 sac 25 kg)

77 lei
Asfalt Rece sau mixtura asfaltica stocabila la rece, este necesar intretinerii curente a drumurilor, utilizat pentru toate lucrarile de reparatii si intretinere a parcărilor, drumurilor sau trotuarelor. nu include transportul pret cu tva inclus  

Emulsie bituminoasa EBmCR

lei
C65BP2 (EBmCR) Emulsie cationica, continut nominal de liant 60%, produsă din bitum cu aditie de polimeri cu valoarea indicelui de rupere in clasa 4 (cu valoarea intre 70-130) produsă din bitum

Mastic bituminos

lei
Masticul bituminos tip JTJMAST 198 este un mastic special de etanşare a îmbinărilor si a rosturilor de dilatare, prelucrabil la cald, modificat cu polimeri, pe bază de bitum. Pretul nu include transport. Ambalat in cutie de 25 kg.

Kit con rutier 600 mm cu indicator Parcarea Interzisa

95 lei
Kit con rutier 600 mm cu indicator Parcarea Interzisa Comenzi Kit con rutier 600 mm cu indicator Parcarea Interzisa: Vanzari Kit con rutier 600 mm cu indicator Parcarea Interzisa en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Kit con rutier 600 mm cu indicator Parcarea Interzisa in toata tara.

Asfalt Rece Vrac (pret/tona)

1.100 lei
Asfalt Rece sau mixtura asfaltica stocabila la rece, este necesar intretinerii curente a drumurilor, utilizat pentru toate lucrarile de reparatii si intretinere a parcărilor, drumurilor sau trotuarelor.  

Bidon de apă de 19 L

19 lei

Cu siguranță este cantitatea ideală pentru orice consumator. Cel mai bun raport calitate/preț îl gasiți în acest bidon. 20 lei cu TVA și transport INCLUS!

Con pentru circulatie 520 mm
Închide

Con pentru circulatie 520 mm, cu doua benzi reflectorizante

35 lei
Con pentru circulatie 520 mm, cu doua benzi reflectorizante Comenzi Con pentru circulatie 520 mm, cu doua benzi reflectorizante: Vanzari Con pentru circulatie 520 mm, cu doua benzi reflectorizante en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Con pentru circulatie 520 mm, cu doua benzi reflectorizante in toata tara.

Asfalt BA8

245 lei
Calitatea deosebită a produselor noastre se realizează folosind utilaje şi instalaţii moderne.

ALL-IN-ONE ECOMMERCE SOLUTION

ABOUT OUR WOODMART STORE

Nec  adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam a adipiscing enigm dignissim congue egestas sapien a. Scelerisque ac non ut ac bibendum himenaeos ullamcorper justo himenaeos vel a sapien quis.

JOIN OUR NEWSLETTER NOW

[mc4wp_form id=”74″]

Will be used in accordance with our Privacy Policy

FURNITURE GUIDES

OUR LATEST NEWS

Latest trends and inspiration in interior design.
PREBUILT LAYOUTS

WOODMART DEMOS

High-quality demos and layouts.